TORKU’lu Pedal Balkan Şampiyonu Oldu

TORKU’lu Pedal Balkan Şampiyonu Oldu

Torku Şekersporlu milli bisikletçi Haktan Ramazan Sayan, Bulgaristan’ın Plovdiv Velodromu’nda gerçekleşen Balkan Pist Şampiyonası’nda genç erkekler kategorisinde şampiyon olarak ülkemizi ve kulübünü gururlandırdı. Sayan, dört madalya ile organizasyonu tamamlayarak tarihi bir başarıya imza attı.

28 Ekim 2024 - 13:04

Torku Şekerspor’un başarılı sporcusu Haktan Ramazan Sayan, 25-27 Ekim 2024 tarihlerinde Bulgaristan’ın Plovdiv Velodromu’nda düzenlenen Balkan Pist Şampiyonası'nda göz doldurdu. Genç erkekler kategorisinde yarışan milli bisikletçi, Scratch disiplininde altın madalya kazanarak Balkan şampiyonu oldu ve ülkesine altın madalya getirdi.

Dört Madalya ile Zirveye Çıktı

Şampiyonanın ilk gününde Scratch kategorisinde birincilik elde eden Sayan, Türkiye'ye altın madalya kazandırdı. İkinci gün yarışlarında üstün performansını sürdüren milli sporcu, Omnium kategorisinde bronz, Madison kategorisinde gümüş ve Takım Sprint kategorisinde bronz madalya alarak toplamda dört madalya ile organizasyonu tamamladı.

“Tarihi Başarılara Yenilerini Ekleyeceğiz”

Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu, spora ve sporcuya verilen önemin sonuçlarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Erkoyuncu, “Bu başarılar, Türk bisikleti adına tarihi bir önem taşıyor. Kulübümüzün Avrupa’da kazandığı üç derece de bu tarihin bir parçası. Bu coğrafyanın yeteneklerine desteğimizi artırarak sürdüreceğiz,” dedi.

“Emeklerimizin Karşılığını Görmek Mutluluk Verici”

Torku Şeker Bisiklet Takımı Milli Antrenörü İsmail Uğurlu, Torku altyapısının gücüne vurgu yaparak, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada dereceye girmesi, verdiğimiz emeklerin karşılığını görmek bizleri gururlandırıyor. Başarılarımızın devam edeceğine inancımız tam. Torku Şeker Spor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya verdikleri destek için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Seydişehir’de Kuğulu Vadisi Projesi İçin Çalışmalar Hız Kazandı
Seydişehir’de Kuğulu Vadisi Projesi İçin Çalışmalar Hız...
Konya Kitap Günleri Rekor Katılımla Gerçekleşti
Konya Kitap Günleri Rekor Katılımla Gerçekleşti