Soylu ve Dönmez ailesinin mutlu günü

Soylu ve Dönmez ailesinin mutlu günü

Flaş Medya Grup ve Olay TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, kızını evlendirdi.

12 Ağustos 2024 - 11:38

Sultan - Kemal Soylu çiftinin kızları Burcu ile Nurcan - Hasan Hüseyin Dönmez çiftinin oğulları Burak, bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek, dünyaevine girdi.

Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğüne CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Konya Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, akademisyenler, Soylu ve Dönmez ailelerinin akrabaları, yakınları, dostları, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken, düğünde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

NİKAH ŞEKERİ YERİNE    KEDİ- KÖPEK MAMASI

Düğün sonrası davetlilere Nikah şekeri yerine son dönemde gündemde olan sokak hayvanların öldürülmesi kanununa tepki olarak sokak hayvanlarına verilmesi için kedi- köpek maması’ hediye edildi. 

Dağıtılan mama üzerine genç çift şu mesajı paylaştı: 

“Mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Dünyayı sevgi kurtaracak. Bir hayvanı sevmekle başlayacak her şey. Bizim için sokaktaki canları besler misiniz?” 

Bu davranış olumlu tepki aldı ve Sosyal medyada Burcu ve Burak çiftine ötürü teşekkür edildi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan altın üçlük 1-0
Konyaspor'dan altın üçlük 1-0
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Ortak Türk alfabesi için önemli adım