Nalçacılılar yeni sezona hazır

Nalçacılılar yeni sezona hazır

Konyaspor'a gönül verenler tarafından 1983 yılında kurulan ve bugün binlerce üyesi ve gönül verenleriyle birlikte kar -kış yağmur çamur demeden iç saha ve deplasman maçlarında takımlarının yanında olan Nalçacılılar Taraftar Grubu, 2024-2025 Sezonuna start verdi.

14 Ağustos 2024 - 23:47 - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 - 00:15

1983 yılında Hüseyin Özketen, Ali Köken, Sami Vural, Murat Durak gibi isimlerin bir sraya gelerek kurdukları Nalçacılılar taraftar gurubu eski yeni grup liderleri bir araya gelerek yeni sezonda Nalçacılılar Taraftar Grubu lideri İbrahim Apalı’ya destek için Nalçacılılar Taraftarlar Derneğinde buluştu. Grubun eski başkanları Apalı’ya desteklerini belirterek dayanışma örneği gösterdiler.

Taraftar Grubu Lideri İbrahim Apalı başkanlığında bir araya gelen Konyaspor sevdalıları, yeni sezonda da takımlarını hem kendi sahalarında hem de deplasman maçlarında şartlar ne olursa olsun yanlız bırakmama kararını deklare ettiler.

Grubun eski liderlerinden İsmail Altınışık, bu takımın dün olduğu gibi bugünde yanında olacaklarını, geçmişe sünger çektiklerini, şehrin de takımına sahip çıkarak yanında olmasının gerektiğini söyledi.

Grup Lideri İbrahim Apalı'da yeni sezonda başta Konyaspor olmak üzere tüm takımlara başarılar dilerken, geçmiş sezonlarda tüm Türkiye'ye örnek olan davranışlarını sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

Apalı, Nalçacılılar olarak yeni sezonda Konyaspor'un içeride dışarda her zaman yanında olacaklarını, bu sezon Konyaspor'un geçen sezondan daha başarılı bir dönem geçireceğine inandıklarını sezonun ilk iç saha maçı olan Galatasaray mücadelesinde tam kadro olarak tribündeki yerlerinde olacaklarını söyledi.

Apalı, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Foto: Atilla Kocaoğlu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı