Konyaspor Danijel Aleksic ile 2+1 yıllık anlaştı

Konyaspor Danijel Aleksic ile 2+1 yıllık anlaştı

Stadyumda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza törenine, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. 

08 Ağustos 2024 - 16:52

Aleksic, yeşil beyazlılarda 9 numaralı formayı terletecek.

İmza töreninden sonra konuşan Danijel Aleksic, "Konya'da olduğum için çok mutluyum. İmza töreni sonrası hemen antrenmana çıkacağım. Kendimi hazır hissediyorum. Konyaspor için elimden geleni sahaya yansıtacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımızı alacağımız galibiyetlerle mutlu etmek istiyoruz. Bu arada 5 sezon formasını giydiğim Başakşehir Ailesi'ne de çok teşekkür ederim." dedi

Erkut Çağlar Çelik ise, "Aleksic ve Nikola ile imza törenlerini gerçekleştirdik. İkisi de tecrübeli futbolcular. İnşallah takımımıza büyük katkılar sağlayacaklardır. Aleksic'i geçtiğimiz sezonun devre arasında da almak için uğraşmıştık. Nasip bugüneymiş... İki futbolcumuz da geldikleri takımda şampiyonluk yaşamış isimler. 13 Eylül gününe kadar transfer çalışmalarımız devam edecek. Takımımızdan gidecek isimlere göre yeni transferlerimiz gerçekleşebilir. Futbol şube olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. İnşallah güzel bir sezonu geride bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı