Konyaspor’da Genel Kurul başladı

Konyaspor'da Genel Kurul başladı

20 Kasım'da yapılması gereken ancak çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Konyaspor kongresi Ramada otelde başladı.

27 Kasım 2023 - 15:08 - Güncelleme: 27 Kasım 2023 - 19:46

Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurulun ikinci oturumu Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Kongreye 890 üyeden 423’ü katılırken kongreye Ak Parti Milletvekili Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, CHP Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay Konyaspor başkan adayları Ömer Korkmaz ve Bekir Akdemir ile birlikte davetliler katıldı.
Genel kurulun divan başkanlığına verilen teklifle Konyaspor’un eski Başkanı Fatih Yılmaz seçildi.
Tümosan Konyaspor’da görevi bırakan Başkan Fatih Özgökçen bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Özgökçen’in konuşmasının ardından faaliyet raporu video olarak hazuruna sunuldu.

Genel kurula delegeler büyük ilgi gösterdi.

Kulüp başkanı Fatih Özgökçen'in açılış konuşması yaptı ve kongrede herkesten helallik istedi. Bundan sonra kravatı çıkarıp atkı takacağını ve daha sonra da Konyaspor taraftarı olacağını söyleyen Özgökçen'e Nalcaçılılar taraftar grubu lideri İbrahim Apalı tarafından yeşil beyaz kaşkol hediye etti.

Özgökçen'de kravatını çıkarıp kaşkolla kongreyi rakip ediyor.

Eski başkanlardan Fatih Yılmaz'ın divan kurulu başkanı seçildiği kongrede, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti ve CHP'li milletvekilinin konuşmasının ardından salondan ayrıldılar.

Kongre halen devam ediyor..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KOMEK Yeni Döneme 63 Bin Kursiyerle Başladı
KOMEK Yeni Döneme 63 Bin Kursiyerle Başladı
Karatay’da Asfalt Seferberliği Hız Kesmeden Devam Ediyor
Karatay’da Asfalt Seferberliği Hız Kesmeden Devam Ediyor