Konyaspor 1 temmuz da toplanacak

Konyaspor 1 temmuz da toplanacak

Konyaspor, 2024-2925 sezonu için hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayacak. Yeşil beyazlılar, 2. etap kampını Kayseri’de, 3. etap kampını ise Slovenya’da yapacak Konyaspor bu süreçte 5 hazırlık karşılaşması yapacak.

25 Haziran 2024 - 20:33

Konyaspor, 2024-2025  futbol sezonu için 1 emmuz da Konya'da toplanıp  hazırlıklarına start verecek. Eski ve yeni katılacak Futbolcular sağlık kontrolünden geçtikten sonra   2. etap kampı için Kayseri’ye daha sonra da  3. etap kampı için  Slovenya’da çalışmalarını tamamlayacak.

Konyaspor,  bu süreç içinde 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Yeşil-beyazlılar 2. etap Kayseri kampında 18 Temmuz Perşembe günü Hollanda temsilcisi Almere City ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı 3. etap Slovenya kampında ise Hırvatistan ekibi Gorica ile 24 Temmuz Çarşamba günü kozlarını paylaşacak. Yeşil-beyazlılar Slovenya’da 3 hazırlık maçı daha yapacak. 

Konyaspor uzun bir aranın ardından yurt dışına çıkacak. En son 2019 yılında Aykut Kocaman döneminde Hollanda’da kamp yapan Anadolu Kartalı; 5 yıl aranın ardından Ali Çamdalı döneminde Slovenya’da sezon öncesi kampı geçirecek.  Yeşil beyazlılar 5 yıldır sezon öncesi kapmlarını Etzurum' da yapıyordu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı
Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı