Konya Kitap Günleri Rekor Katılımla Gerçekleşti

Konya Kitap Günleri Rekor Katılımla Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 11’incisini düzenlediği Konya Kitap Günleri, yüz binlerce kitapseveri bir araya getirerek şehre kültür ve sanat dolu 9 gün yaşattı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen okurlar ve yazarlar, panellerden imza günlerine, söyleşilerden çocuk etkinliklerine kadar dolu dolu bir programla buluştu.

28 Ekim 2024 - 13:06

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Konya Kitap Günleri, kitapseverlerin akınına uğradı. 9 gün süren bu büyük kültür etkinliğine yalnızca Konya’dan değil, ülkenin farklı şehirlerinden gelen yüz binlerce kişi katıldı. Kitapseverlerin buluşma noktası haline gelen etkinlik, zengin içerikli programlarıyla Konya’nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sundu.

Anadolu'nun En Büyük Kitap Etkinliği: Konya Kitap Günleri

Etkinlikte yer alan söyleşiler, paneller, atölye çalışmaları, imza günleri ve çocuklara özel etkinlikler yoğun ilgi gördü. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kültürel ve sanatsal gelişime katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Her geçen yıl büyüyen Konya Kitap Günleri ile şehrimizde kitap okuma alışkanlığını artırmayı ve okurlar ile yazarlar arasında bir bağ kurmayı hedefliyoruz. Bu kültür şölenine eşlik eden herkese teşekkür ederim,” dedi.

Kitapseverler ve Yazarlar Aynı Çatıda Buluştu

Konya Kitap Günleri’nde 250 yayınevi ve 250 yazar, yüz binlerce okurla buluştu. Milyonlarca kitabın yer aldığı etkinlik, Anadolu’nun en büyük kitap etkinliği olarak büyük bir başarıyla tamamlandı. Etkinlik boyunca okurlar, sevdikleri yazarlarla tanışma, imza günlerine katılma ve çeşitli söyleşilere katılma fırsatı buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Seydişehir’de Kuğulu Vadisi Projesi İçin Çalışmalar Hız Kazandı
Seydişehir’de Kuğulu Vadisi Projesi İçin Çalışmalar Hız...
TORKU’lu Pedal Balkan Şampiyonu Oldu
TORKU’lu Pedal Balkan Şampiyonu Oldu