KOMEK Yeni Döneme 63 Bin Kursiyerle Başladı

KOMEK Yeni Döneme 63 Bin Kursiyerle Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), 63 binin üzerinde kursiyerle güz dönemine yüz yüze ve uzaktan eğitimle başladı.

17 Ekim 2024 - 15:58

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), 2024 güz dönemine büyük bir ilgiyle başladı. KOMEK, 63 binin üzerinde kursiyerle yüz yüze ve uzaktan eğitim imkânı sunarken, kursiyerler de memnuniyetlerini dile getirdi.

Altay: "Kurslarımıza Gösterilen İlgiden Memnunuz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK’in Konya’nın eğitim alanındaki en önemli markalarından biri olduğunu belirterek, “Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimlerle kursiyerlerimize geniş imkanlar sunuyoruz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kursiyerlerden KOMEK’e Büyük İlgi

KOMEK kursiyerlerinden Hatice Nurhan Uysal, keçe kursuna katılmaktan memnun olduğunu ifade ederken, Parkinson hastası Halil Su da ney kursunun sağlığına olumlu etkilerini vurguladı. Kursiyerler, KOMEK sayesinde yeni beceriler kazandıklarını ve hayatlarının olumlu yönde değiştiğini dile getirdi.

Uzaktan Eğitimde Yenilikler ve Genç KOMEK Kayıtları

KOMEK’in dijital eğitim merkezi KUZEM, 84 farklı branşta sunduğu eğitimlerle yüz yüze katılım sağlayamayan kursiyerlere esnek öğrenme fırsatları sunuyor. Ayrıca, Genç KOMEK Atölye kayıtları 22 Ekim’de başlıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Oğuz Tongsir'den açıklama
Oğuz Tongsir'den açıklama
Armada Yeşil Beyaz çalışmalarına başladı
Armada Yeşil Beyaz çalışmalarına başladı