Ekrem Coşkun Tost ’un ilk şubesi açıldı

Ekrem Coşkun Tost ’un ilk şubesi açıldı

Ekrem Coşkun İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, “Biz, bu ekonomik şartlarda hiçbir anne ve babanın, evladına karşı boynunu bükmesini istemiyoruz. Döner işine ilk girdiğimizde bir Türkiye üzerimize gelmişti. Alnımızın akıyla o süreçten çıktık ve Türkiye markası olduk. Şimdi aynı durum tost için de geçerli. İnşallah tostta da marka olarak gerek şehir genelinde gerekse de Türkiye genelinde şubeleşeceğiz” 

22 Ağustos 2024 - 14:38

Şehrin lezzet markalarından Ekrem Coşkun tost konseptiyle ilk şubesini Maliye karşısında açtı.

Düzenlenen açılışa AK Parti Konya Eski Milletvekili Mustafa Kabakcı, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Konya Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Ahmet Arıcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, TÜMOSAN Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Baharoğlu, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

İşadamı Ekrem Çoşkun, Ekrem Çoşkun Tost’ta verdikleri hizmetin ticari amaçtan ziyade ülke ve şehir adına sunulan sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade etti. Ekrem Çoşkun ailesi olarak döner ve Etlekmekteki başarıyı tost ’da da göstereceklerini belirten Çoşkun, “Sucuğumuzu malzemeden hiç ödün vermeden Konet yapıyor. Kaşarımız gerçek kaşar eritme tost kaşarlarından değil. Ve şehrimizin Konet gibi büyük markalarından biri olan Konsüt ile çalışıyoruz. Tereyağımız da Konsüt’ten. Krema kullanmıyoruz. Bu tost projemiz, ekonomik şartların gerekliliğinden ortaya çıkan bir projeydi. Çünkü insanların ekonomik olarak karınlarını doyurabilmesi için 25 TL ile 50 TL arasında bir ürüne ihtiyaçları vardı. Bizler de bu seviye aralığında bir projeyi gerçekleştirmiş olduk. Amacımız bu şehre ve Konyalı vatandaşlarımıza, hizmet etmek, vatandaşlar önceden döner ve çiğ köfte ile uygun fiyatlara bir konsept oluşturabiliyordu ama artık içecekle beraber 25 lira ile 50 lira bandında bir ürün kalmadı. Bizler tostu milli bir ürün olarak gördüğümüzden dolayı gerçekleştirmek için ilk şubemizi açtık. Bu projeyi, ekonomik olarak Konya’dan yola çıkarak dönerde yaptığımız gibi büyüteceğiz. Sürüm yaparak etli ekmekte yaptığımız gibi Türkiye’de asgari ücretli bir ailenin okula giden bir çocuğa vereceği harçlıkla bir ürün konsepti oluşturduk.

"25 liraya tost ve içecek olur mu?"

Bunu ileride Türkiye’ye göstereceğiz. Sürüm yapacak şekilde kazanacak, ülke genelinde de şubelerimizi büyüteceğiz” ifadelerini kullandı. Ekrem Çoşkun Tost’da  içecek dahil fiyatlar şu şekilde ; Kaşarlı tost  20 TL, Kaşarlı-sebzeli tost: 25 TL, Sucuklu-kaşarlı tost: 25 TL, Karışık tost 30 TL, Karışık-sebzeli tost: 30 TL, Sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost : 30 TL, Kaşarlı et döner tost : 50 TL.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan altın üçlük 1-0
Konyaspor'dan altın üçlük 1-0
Ortak Türk alfabesi için önemli adım
Ortak Türk alfabesi için önemli adım