Serdar Kalaycı'dan teşekkür mesajı

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı adayların açıklanmasından sonra ilk kez açıklama yaptı.

Kalaycı, başta Başbakan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı açıklamasında bundan sonrası için de " Sayın Başbakanımızın misyonu ve davası doğrultusunda, her zeminde ve her fırsatta milletimize hizmet bilinci ile yoluma devam edeceğim" diyerek 30 Mart sonrası birlik mesajı verdi.

Serdar Kalaycı'nın açıklaması şöyle;

“Biz; sözle değil, ilçemize kazandıracağımız hizmetlerle konuşacağız. Biz; sizlerin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Bizim çizgimiz budur. Bizim derdimiz insanımıza daha iyi hizmet verebilmektir” diyerek çıktığımız Konya’ya ve Meram’a hizmet yolunda her zaman yanımızda olan ve desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Dışişleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Konya Milletvekillerimize, Konya Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kaymakamlarımıza, Ak Parti İl Başkanımız ve diğer parti yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahallelerimizin kıymetli muhtarlarına ve tüm belediye personelimize verdikleri destekten dolayı yürekten teşekkür ederim.

Ayrıca; 5 yıl boyunca yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyuran basın mensuplarımıza, iş birliği içinde birçok güzel hizmetlere imza attığımız sivil toplum kuruluşlarımıza ve hassaten kıymetli hemşehrilerimize saygılarımı, Meram’a hizmet yarışında bizden önce görev almış belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunar ve bizden sonra görevi devam ettirecek başkanlarımıza da canı gönülden başarılar dilerim.

Bundan sonra da; bu can bu bedende olduğu sürece Sayın Başbakanımızın misyonu ve davası doğrultusunda, her zeminde ve her fırsatta milletimize hizmet bilinci ile yoluma devam edeceğimi belirtir; tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım.