SELSİAD'dan Altay'a ziyaret

Kısa adı SELSİAD olan Selçuklu Sanayici- İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Uğur İibrahim Altay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa adı SELSİAD olan Selçuklu Sanayici- İşadamları Derneği  Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Uğur İibrahim Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SELSİAD Başkanı İsmail Hakkı Kolat, amaçlarının, Konya’daki  diğer STK’lardan farklı düşüncelerin uygulanabilirliğini gösterme adına  Konya sevdalıları olarak yola çıktıklarını söyledi. Kolat, dernek hakkında da bilgi vererek derneğin  3 ay önce kurulduğunu, şuan için 400’e yakın üyeye ulaştıklarını, dernek binasının kısa süre içerinde hizmete açarak faaliyetlerine başlayacaklarını belirtti. 

Derneğin isminin Konya’yla bütünleşmesi için SELÇUKLU olarak belirlediklenini de anımsatan Kolat, Bir payitaht olan Konya’nın bu isme yakışır bir şekilde davrandığını, kendilerinin de bu isme uygun olarak hareket edeceklerini belitti. Konya’daki tüm STK’larla uyum içerisinde çalışacaklarını da anımsatan Kolat, ”Biz onlardan biraz farklı olacağız. Mutlaka ki, derneğin konumu ön planda olacak ama, ilerleyen günlerde projelerimizi açıklayınca farkımız ortaya çıkacak” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Selçuklu isminin değerlendirilmesinin önemli olduğunuı söyledi. Konya için her kesimin, her kuruluşun sorumluluğunun olduğunu hatırlatan Altay, “Önemli olan Konya’ya hizmettir. Biz farklı bir alanda, siz de farklı bir alanda Konya için çalışıyoruz. Hep birlikte Konya’nın kalkınması, büyümesi, gelişmesi için ortak akılla hareket etmeliyiz” dedi.

Ziyarette SELSİAD Yönetim Kurulu üyeleri  Ömer Faruk Meydan, Abdullah Özbey, Mahir Çınar, Ali Kürkçü, Fikret Özgüç, Naci Atalay ve Şaban Topal’da hazır bulundu.