Mehmet Güven: Takım olarak iyi mücadele ediyoruz

Torku Konyasporlu Mehmet Güven, kritik haftalara girildiği dönemde takım kalitelerini sahaya yansıttıklarını ve bunun karşılığını da sonuç olarak almaya başladıklarını ifade etti.

Torku Konyasporlu Mehmet Güven, kritik haftalara girildiği dönemde takım kalitelerini sahaya yansıttıklarını ve bunun karşılığını da sonuç olarak almaya başladıklarını ifade ederek, MP Antalyaspor karşısında değerli bir puan aldıklarını ve kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor'umuzu ligde en iyi sıralamada tutacaklarına inandığını söyledi.
MP Antalyaspor ile çok önemli ve kritik bir maç oynadıklarını belirten Mehmet Güven, "Bakıldığında oyuna iyi başladık. Golü de bulduk. Ama sonrasında rakibin baskısına karşılık veremedik. Skor eşitlendi. İkinci devrenin başındaki baskıyı karşılayıp sonrasında etkili olduğumuzu düşünüyorum. Bakıldığında berabere kaldık. Bence bu 1 puan kötü değil. Çünkü rakibimizle oynadık ve aramızdaki puan farkını koruduk. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz çok iyi ve kaliteli bir takımız. Bunu da sahaya yansıttığımız zaman iyi sonuçlar alıyoruz. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. İyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Bunu başardığımız zaman alt sıralarla ilgimizi tamamen keseceğiz ve kalan haftalara daha iyi konsantre olup ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu takım bunu gerçekten hak ediyor" diye konuştu.