Konyaspor, deplasmanda mağlup 0-2

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın golleriyle 2-0 mağlup etti. Konyaspor, net pozisyonlar bulmasına rağmen Mert Günok'u geçemedi.

Beşiktaş, kendi sahasında ağırladığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Ciro Immobile ve Rafa Silva’nın golleriyle kazanan siyah-beyazlı ekip, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Konyaspor ise etkili pozisyonlar bulmasına rağmen rakip kaleci Mert Günok’u geçmeyi başaramadı.

Beşiktaş, İlk Yarıda Farkı Açtı

dakikada Konyaspor atağında Boranijasevic’in sağ kanattan ortasında Kramer’in vuruşu üstten auta çıktı. Beşiktaş ise özellikle 22. dakikada Semih Kılıçsoy ile kaleyi yoklarken, kaleci Slowik’in kritik kurtarışı Konyaspor’u oyunda tuttu.

dakikada Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. 30. dakikada Ciro Immobile, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonunda, 45+2’de Rafa Silva’nın attığı golle siyah-beyazlılar soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

Konyaspor Fırsatları Kaçırdı

İkinci yarıda Konyaspor daha atak bir oyun sergilese de Mert Günok’un kurtarışlarıyla skoru değiştiremedi.

        56. dakikada Danijel Aleksic’in net pozisyonunda Mert’in müdahalesi golü önledi. Beşiktaş, Muçi ve Rafa Silva ile hızlı hücumlarda farkı arttırmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Karşılaşma, Beşiktaş’ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.