Konya'da 4 fuar aynı anda açıldı

Konya Kent 10. Yerel Yönetim İhtiyaç, Konya Yapı Dekorasyon, IHS 2014 ve Konya Asansör Teknolojiler Fuarı KTO – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde açıldı.

 

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, KOSGEB, Mimarlar Odası, İnşaat - Makine Mühendisleri Odaları Konya Şubeleri ve Selçuk Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık Fakültesi’nin sağladıkları destek ve işbirlikleri ile hazırlanan KONYA KENT 2014 10. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği Fuarı, KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11.Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon Fuarı, IHS KONYA 2014 Konya 10. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru Fuarı ve KONYA ASANSÖR 2014 Asansör Teknolojileri ve Yürüyen Aksamlar Fuarı KTO – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde açıldı. 

Anadolu’nun üretim üssü ve kentsel yaşam anlamında da ülkemizin örnek alınabilecek illerinin başında yer alan ilimizde sektörlerde faaliyet gösteren 9 ülkeden 124 firma, firma temsilcileri ve belediyelerin katılımı ile hazırlanan Fuarlarımızda, hafta sonu ağırlıklı olarak otobüs organizasyonları ile getirilecek heyetlerin yanı sıra,  4 gün boyunca belediye başkanları başta olmak üzere, Mimarlara, İnşaat - Makine Mühendislerine, Belediyelerin Daire Başkanlarına, kamu - kurum ve kuruluşlarındaki üst düzey yetkililere Konya’da Tüyap çatısı altında ev sahipliği yapılarak, Konya’da 21. yüzyıl kent insanına çağdaş yaşam koşullarını sağlayabilmek amacıyla ihtiyaç duyulan hizmet ve projeleri kapsayan teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımlar              topluca                sergilenecek.

Ayrıca Konya Asansör 2014 Fuarı kapsamında Konya Asansör Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği tarafından hazırlanan “Asansör Kontrol Bilgilendirme Toplantısı”, 17 Mayıs Cumartesi günü KTO – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi Selçuklu Konferans Salonu’nda 11.30 - 14.00 saatleri arasında yapılacak.

Fuarlar; 15 – 16 - 17 Mayıs tarihlerinde 10:00 - 19:00, 18 Mayıs günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.