Hatice Hatun Çocuk Mektebi: Çocukların Gözdesi Olmaya Devam Ediyor

Selçuklu Belediyesi'nin SETAP kapsamında faaliyet gösteren Hatice Hatun Çocuk Mektebi, 4-6 yaş arası çocuklara eğlenceli ve değer odaklı bir eğitim sunuyor.

Selçuklu Belediyesi tarafından kurulan Hatice Hatun Çocuk Mektebi, yeni eğitim döneminde çocuklar ve velilerin yoğun ilgisiyle eğitimlerine devam ediyor. Milli ve manevi değerler çerçevesinde çocukları geleceğe hazırlayan merkez, sunduğu farklı eğitim programlarıyla öne çıkıyor.

Çocuklar İçin Gelişim ve Eğlence Bir Arada

Merkezde 4-6 yaş aralığındaki çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi alırken, kişisel gelişimlerini destekleyen aktivitelerle keyifli zaman geçiriyorlar. Elif, Ba, Ahşap El Becerileri, Kıssahan Sahne Sanatları ve Oyun-Rekreasyon atölyeleri, çocuklara çok yönlü bir eğitim sunuyor.

Başkan Pekyatırmacı: “Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlıyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nin çocukları sevgi dolu ortamlarda yetiştirerek onlara ahlaki değerleri kazandırdığını belirtti. Başkan Pekyatırmacı, “Çocuklarımızın manevi değerlerimize uygun şekilde büyümeleri ve özgüvenli bireyler olmaları için çalışıyoruz” dedi.