Haber Kent'ten 'Türk Yıldızları' Özel Sayısı

Haber Kent Konya, 'Gökyüzündeki Gururumuz: Türk Yıldızları' özel sayısı hazırladı. İlk sayı olarak basılan çalışmanın, 30 Ağustos Zafer Bayramı gününe özel dağıtımı yapıldı. 

Haber Kent Konya Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Çetin, emek verilerek hazırlanan titiz bir çalışmayla ortaya farklı ve güzel bir yayın kazandırıldığını belirterek, “Soluksuz izleyeceğiniz, nefes kesen gösterileriyle ülkemizin gururu olan Türk Yıldızları’nın performanslarına şahit olmak, o duyguyu yaşamak gerekir. İzleyenleri adeta büyüleyen ve unutamayacakları bir heyecan yaşatan Türk Yıldızları, sunduğu gösterilerinde sergiledikleri cesur manevralarla gönülleri fethediyor, heyecan ve gururu birlikte yaşatıyor, aynı zamanda da hatıralarda güzel bir iz bırakıyor” dedi. 

Yurt içinde ve yurt dışında muhteşem gösterileriyle adeta nefesleri kesen Türk Yıldızları’nın, dünyanın sayılı süpersonik akrotimleri ve en seçkin gösteri uçuş timleri arasında olduğunu anımsatan Çetin, “Onur ve gurur timsali Türk Yıldızları, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada tanınıyor. Bilgi ve tecrübeleriyle maharetlerini sergileyen Türk Yıldızları’nın gökyüzündeki cesurca gerçekleştirdiği hareketleriyle destansı yolculuğuna tanıklık ediyorsunuz. 

Bugün Türk Yıldızları, halkına mâl olmuş ‘Türkiye’nin Gökyüzündeki Milli Takımı’dır ve uçaklarında al bayrağımızın rengiyle görevlerini en üst seviyede yerine getiriyor, dosta güven veriyor, düşmana korku salıyor. 

‘Vatan İçin Atan Kalpler’i, bu çalışmamızla elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Türk Yıldızları’nın gösterilerinden 15 yıllık süre içerisinde değişik zaman ve illerde objektifine yansıyan seçkiye yer verdik. 

Yine göğsümüzü kabartmaya devam eden Türk Yıldızları, yayınımızın her bir sayfasında bizleri gururlandırıyorlar. İyi ki varlar, iyi ki gökyüzündeki Milli Takımı’mızlar” diye konuştu. 

Dergiyi, Haber Kent Konya okuyucularına ücretsiz olarak dağıttı.