Fenerbahçe maçından puansız ayrılmayacağımıza inanıyoruz

İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve Pazartesi gününden itibaren Fenerbahçe ile oynayacakları maça konsantre olduklarını ifade eden T.Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu  Djalma Campos, lider Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ederek en kötü ihtimalle puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Eskişehirspor karşısında oynanan oyun ve alınan 4-1'lik galibiyetle sezonun ilk yarısının kendileri adına iyi tamamlandığını ve sonrasında Antalya'daki sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Angolalı oyuncu Djalma Braune Manuel Abel Campos "Eksiklerimizi 12 günlük kamp süresince yaptığı çalışmalar ve oynadığımız hazırlık maçlarıyla gidermeye çalıştık. Arkadaşlık, birliktelik gerçekten çok iyi. Şimdi bunların avantajını saha sonuçları ile almak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve kapasitemiz var. Sezonun ikinci devresinde alacağı sonuçlar ile üst sıralara yükselen bir takım olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Djalma Campos, ligin ilk yarısında oynanan maçta Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlatarak, "Maç sahadaki mücadele ile kazanılıyor. Rakibin ligdeki konumu, favori oluşu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahada agresif mücadelemizi ortaya koyarak en iyisini yapmanın gayretinde olacağız. Bu maçtan en kötü ihtimalle bir puanla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.