BBSK evinde galip 73-67

Türkiye Sigorta Basketbol liginde Harem sporu konuk eden Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü son dakikaları geçen geçen karşılaşmadan 73 67 galip ayrıldı. BBSK bu galibiyetle puanını 10'a çıkardı.

Maçın tamamında üstün olan Büyükşehir Belediyesi özellikle Wıllıams ve Thomas'ın iyi oyunu ve diğer oyuncularında bu ikiliye destek vermesiyle  parkeden galip ayrılarak 6. maçında 4. galibiyetini aldı.

İlk periyotta bir ara 12 sayı fark atan BBSK, gereksiz top kayıpları yapınca ilk periyodu 20-18 önde kapadı.

2. periyoda da iyi başlayan BBSK bu bölümde de hem savunma hem de hücumda etkili olunca  30 sayı bularak ilk yarıyı 50-38 önde geçti.

3. periyoda da da Haremspor üçlüklerle sayı ararken 16 sayı buldu ve 3. Periyod 63-51 BBSK üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın son bölümünde ise zaman zaman gerginlikler yaşandı. Bu arada maçın bitimine 5 dakika 53 saniye kala bu kez skorbord da meydana gelen teknik arızadan dolayı müsabaka yaklaşık 12 dakika durdu. Teknik arızanın giderilmesinin ardından maçın başından itibaren üstünlüğünü  bırakmayan BBSK karşılaşmadan 73-67 galip ayrılarak puanını 10'a çıkardı.

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından Haremspor baş antrenörü Serhat Çetin maç sonu tebrik seronomisinde Konya BBSK başantrenörü Volkan Ertetik'e omuz atınca salon bir anda gerildi.t

Maçın temsilcisinin önünde yaşanan olay sonrasında Serhat Çetin salondan uzaklaştırılırken taraftarlar da yaşanan olaya büyük tepki gösterdi.